Itt minden párnának saját története van!

Mi is az a sópárna?

Mi is az a sópárna?

Mi is a sópárna?“Sorba kérdezte a leányait az öreg király: - Felelj nekem, édes leányom, hogy...

Durmó párnák

A Durmó párna, hamar játszótárssá és a mindennapok részévé válik, hisz játék és közös élmény Gyermekeknek és Szülőknek.

Ezt a kis párnát, azért alkottuk meg, hogy a mesék világát közelebb hozva, játszva és tanítva izgalmas kikapcsolódást nyújtson az egész családnak.

A puha Durmó párnák nem csak az alvásban lesznek társak, hanem mesés időtöltést is nyújtanak. Minden párnán QR-kódokat helyeztünk el, segítségükkel beléphetünk a mesék és a csodás történetek birodalmába. Ehhez nincs másra szükség  mint egy könnyen letölthető QR kód olvasóra és internet elérésre.

A párnán található kódok, egy egyszerű QR-kód olvasóval beolvasva egy izgalmas, illusztrált mesés világába vezetnek.

  FONTOS! A párna nem tartalmaz elektronikát a könnyű tisztíthatóság miatt. Illetve a párna nem mesél magától, hogy az esti mesélés hagyományos értékeit megőrizzük!

Így mesél a Durmó párna

A  Durmó párna használatához nincs is másra szükség mint, egy egyszerű QR-kód olvasó alkalmazásra a telefonon vagy egy tableten és internet elérésre.

Válassz egy QR-kódot a párnáról, egyszerűen tartsd fölé a QR-kód olvasót és a kódot beolvasva már el is navigálhatsz a párna meséihez.

Ezután máris beléptél a mesék varázslatos világába és kezdődhet az izgalmas kikapcsolódás.

A párna használatához részletesebb segítséget itt találsz!

  FONTOS! A párna nem tartalmaz elektronikát a könnyű tisztíthatóság miatt. Illetve a párna nem mesél magától, hogy az estimesélés hagyományos értékeit megőrizzük!

Durmó párna vár Rád, ugye ki nem hagynád?

Tudtad?

A Durmó párnák

  megjelenése egyedi és különleges 

  magával ragadó figuráival gyorsan belopja magát mindenki szívébe

  izgalmat hoz a mindennapi mesélésbe

  közel hozza a mesék világát

  egészen újfajta, érdekes, lebilincselő kikapcsolódást nyújt

  FONTOS! A párna nem tartalmaz elektronikát a könnyű tisztíthatóság miatt. Illetve a párna nem mesél magától, hogy az esti mesélés hagyományos értékeit megőrizzük!

Fedezzük fel együtt Durmó világát, és ismerd meg párnáinkat!

1–12 termék, összesen 25 db

 • durmo_soparna_panda

  Durmó panda sópárna

  3 800 Ft
  Tovább
 • durmo_soparna_vauvau

  Durmó vauvau sópárna (színes)

  3 800 Ft
  Tovább
 • durmo_soparna_vauvau_kek

  Durmó vauvau sópárna (kék)

  3 800 Ft
  Tovább
 • durmo_soparna_vauvau_pink

  Durmó vauvau sópárna (pink)

  3 800 Ft
  Tovább
 • durmo_vauvau_soparna

  Durmó vauvau sópárna (barna)

  3 800 Ft
  Tovább
 • unikornis_soparna

  Durmó unikornis mini sópárna

  2 700 Ft
  Tovább
 • kisautó mini sópárna

  Durmó kisautó mini sópárna

  2 700 Ft
  Tovább
 • kutya soparna

  Durmó kutya mini sópárna

  2 700 Ft
  Tovább
 • cica soparna

  Durmó cica mini sópárna

  2 700 Ft
  Tovább
 • láma sópárna

  Durmó láma sópárna

  4 300 Ft
  Tovább
 • kos soparna

  Durmó kos sópárna

  4 300 Ft
  Tovább
 • viyonto soparna

  Durmó vízöntő sópárna

  4 300 Ft
  Kosárba

Durmó párna jó barátod, elmeséli minden álmod!

Hasznos tudnivalók

Miért lesz hamar kedvenc a Durmó párna?

A Durmó párnák megjelenésükkel már hamar felkeltik a figyelmet és élénk színeikkel, aranyos figuráikkal gyorsan szerethetővé válnak.

A figurákhoz kapcsolt mesékkel újszerű, izgalmas kikapcsolódást nyújtanak és fenntartják az érdeklődést a meseolvasás élményét gazdagítva.

Hogyan juthatsz hozzá a Durmó párnákhoz?

Ha Durmó párnát szeretnél, egyszerűen csak kattints a menüben az „IRÁNY A WEBSHOP” menüpontra, vagy kattints a https://shop.durmo.hu linkre.

Hogyan használd a Durmó párnát?

A  Durmó párna használatához nincs is másra szükség, mint egy egyszerű QR-kód olvasó alkalmazásra a telefonon vagy egy tableten és internet elérésre.

 A QR-kódok másodpercek alatt leolvashatóak és a leolvasáshoz szükséges kódolvasó már sok telefonban előre telepítve is megtalálható. De számtalan jobbnál jobb változat jelent már meg, amelyeket le is tölthetsz ingyenesen.

 A QR-kód leolvasó telepítéséhez és alkalmazásához szükséged lesz egy kamerával felszerelt okostelefonra vagy táblagépre.

 A mai modern készülékek közül már több is rendelkezik beépített QR-kód olvasóval, így előszőr azt javasoljuk, hogy próbáld ki a készüléked, hogy rendelkezik-e ezen funkcióval. Ehhez indítsd el a készüléken a fényképező alkalmazást, majd a kamerát tartsd a QR-kód fölé úgy, hogy az egész QR-kód megjelenjen a telefon/tablet kijelzőjén. Ha be van építve az olvasó, akkor a kijelzőn megjelenik pl.: „A QR-kód részleteinek megjelenítése.” felirat. Erre kattintva már el is érhető a tartalom. 

 Ha ez a funkció nem elérhető, akkor QR-kód-olvasó alkalmazást kell telepítened. 

– Amennyiben androidos operációs rendszert használsz, akkor a Google Play-ben keress az alkalmazások között a QR olvasó kulcsszóra. A találatok közül válaszd a számodra szimpatikus alkalmazást, és telepítsd a készülékre. (Pl.: Lightning QRcode Scanner vagy  QR&Barcode Reader.)  Ajánljuk, hogy olyan alkalmazást válassz, amelyik képes használni a készülék beépített vakuját a megfelelő fényerő eléréséhez. 

 – Abban az esetben, ha iOS operációs rendszerű telefonod van (iPhone, iPad), az AppStore-ban  keress az alkalmazások között a QR olvasó kulcsszó alapján. Válaszd a számodra szimpatikus alkalmazást, és telepítsd a készülékre. (Pl.: QR Reader for iPhone). IOS 11 esetében már natív QR-kód támogatás került a Kamera alkalmazásba, így nem szükséges külön olvasó programot letöltened. Mindemellett ajánlott olyan alkalmazást választani, mely képes használni a készülék beépített vakuját a megfelelő fényerő eléréséhez.

 – Ha BlackBerry használó vagy, akkor a BlackBerry App World (Market, App Market) segítségével keres az alkalmazások között a QR olvasó kulcsszó alapján. Válaszd a számodra szimpatikus alkalmazást, és telepítsd a készülékre. (Pl.: QR Code Scanner).

Amint sikerült megtalálni és telepíteni a megfelelő alkalmazást, máris elkezdheted vele a kódok leolvasását. 

 1. Nyisd meg a választott kódolvasó alkalmazást. Ha szükséges, engedélyezd az alkalmazás számára, a kamerához való hozzáférést. Ez a program aktiválni fogja a telefonod fényképezőjét. 
 2. Tartsd a kamerát a vonalkód fölé úgy, hogy az egész QR-kód megjelenjen a telefon/tablet kijelzőjén.
 3. A készülékkel fókuszálj a leolvasni kívánt kódra, amely pár másodperc után élesen láthatóvá válik majd.
 4. Ezután vagy automatikusan beolvassa a kódot az alkalmazás, vagy meg kell nyomnod a fényképezés gombot (esetleg meg kell érintened a kijelzőt a kijelölt részen).
 5. Ha minden rendben ment, nincs is más dolgod, mint elnavigálni a kód által leolvasott webhelyre és kezdődhet is a mesék megismerése.

 
  FONTOS! A párna nem tartalmaz elektronikát a könnyű tisztíthatóság miatt. Illetve a párna nem mesél magától, hogy az estimesélés hagyományos értékeit megőrizzük!

Miről mesélnek a Durmó párnák? Milyen mesék rejlenek a párnák mögött?

A Durmó párnákhoz felhasznált meséket a gazdag magyar népmesei világból válogattuk össze, igyekezve, hogy minél színesebb mesei világot hozzunk létre.

A szerzők többek között Arany László, Móra Ferenc, Móricz Zsigmond, Benedek Elek. Megtalálhatóak mesék a Magyar mese – és mondavilág I. II. III. köteteiből. Forrásunk  a Magyar Elektronikus Könyvtár – http://mek.oszk.hu/, és mesegyűjteményünket folyamatosan bővítjük.

Az oldalon szereplő mesék a közkincseknek tekintett irodalomból kerültek kiválasztásra. (Amennyiben a szerző halála után eltelt 70 év, utána műve közkinccsé minősül és szabadon felhasználható.)

Kérünk Téged, ha olyan tartalmat látsz a honlapon, ami jogilag aggályosnak vélsz, azt jelezd a info@durmo.hu email címre.

Mi a QR-kód?

A QR-kód (Quick Response-kód) egy kétdimenziós vonalkód (tulajdonképpen pontkód), amit a japán Denso-Wave cég fejlesztett ki 1994-ben.

Nevét az angol Quick Response (=gyors válasz) rövidítéséből kapta, egyszerre utalva a gyors visszafejtési sebességre és a felhasználó által igényelt gyors reakcióra. Rendkívül népszerű és a legtöbb mobiltelefon is képes értelmezni.      (Forrás : https://hu.wikipedia.org/wiki/QR-k%C3%B3d)

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdésed lenne, segítségre vagy információra lenne szükséged,  írj nekünk bátran az info@durmo.hu címre.

Megtalálsz minket a Facebookon és az Instagrammon is.

Bízunk benne, hogy a Durmó párnák sok örömöt és izgalmas kikapcsolódást hoznak!