Mi is a sópárna?

“Sorba kérdezte a leányait az öreg király: – Felelj nekem, édes leányom, hogy szeretsz engem? – Mint a galamb a tiszta búzát – mondá a leány. – Hát te, édes lányom? – kérdezte a középsőt. – Én úgy, édesapám, mint forró meleg nyárban a szellőt. – Na, most téged kérdezlek – fordult a legkisebbikhez -, mondjad, hogy szeretsz? – Úgy, édesapám, ahogy az emberek a sót! – felelt a kicsi királykisasszony.”🍲

Felismeritek a mesét? Nekünk az egyik kedvenc. 😊

De tudtátok, hogy a só nem csak az ételben fontos?⁉️

A sópárna, valami természetes, aminek nem is gondolnánk, mennyi jótékony hatása lehet.

Mindenki emlékszik még a zoknikba töltött sópárnácskákra (sózoknira), amit gyerekkorunkban kaptunk, ha fájt a fülünk, vagy csak meleg/hideg borogatásra volt szükségünk. (Sokan még szeretik így házilag elkészíteni, de csak óvatosan, ugyanis nem mindegy, hogy milyen anyagú zoknit választunk. Sok helyről hallottam, hogy a zokni anyagából fakadóan sajnos megégett.)

A sópárna modern változatánál, már erős vászonba kerül a só, ami kívülről még kap egy huzatot is. Használata során a huzatból kivett belsőt kell csak melegíteni, szigorúan sütőben és nem mikróban!  Legjobb, ha egy hőálló edényben melegítjük, 50-60 fokon kb 20 percig.

Az is fontos, hogy milyen só kerül a párnába, hiszen a sok helyen fellelhető háztartási só sok adalékanyagot tartalmaz. Ezért párnáinkba natúr Parajdi só kerül, mely 84 féle ásványi anyagban és nyomelemben gazdag. A meleget, hideget ugyanolyan sokáig tartják, így hatékony segítség lehet a komolyabb fülfájás elkerülésében, de ásványianyag tartalmának köszönhetően több jótékony hatása is lehet asztma, allergia, köhögés estén. Hatásairól és használatáról részletesebben itt találsz információt.

A Parajdi sót sópárnába használva enyhítheti a megfázásos tüneteket, és használatával gyorsabban leküzdhető a már kialakult betegség.

Durmó párnák

Neked ajánljuk

Ismerd meg sópárnáinkat!

1–8 termék, összesen 23 db

 • durmo_soparna_panda

  Durmó panda sópárna

  3 800 Ft
  Tovább
 • durmo_soparna_vauvau

  Durmó vauvau sópárna (színes)

  3 800 Ft
  Tovább
 • durmo_soparna_vauvau_kek

  Durmó vauvau sópárna (kék)

  3 800 Ft
  Tovább
 • durmo_soparna_vauvau_pink

  Durmó vauvau sópárna (pink)

  3 800 Ft
  Tovább
 • durmo_vauvau_soparna

  Durmó vauvau sópárna (barna)

  3 800 Ft
  Tovább
 • unikornis_soparna

  Durmó unikornis mini sópárna

  2 700 Ft
  Tovább
 • kisautó mini sópárna

  Durmó kisautó mini sópárna

  2 700 Ft
  Tovább
 • kutya soparna

  Durmó kutya mini sópárna

  2 700 Ft
  Tovább

Kedves Látogató!

A jelenlegi vírus helyzetben sajnos nem tudunk megrendelést fogadni.

 

Köszönjük a megértést!