Kutyusos sópárna (barna)

5 000 Ft

Bonyika Kuckója Mókás állatkás sópárna gyerekeknek és felnőtteknek!

Kiszerelés: ~30 cm (20cm-35cm)- figura típustól függően eltérélés lehetséges

Súly: 1 kg

Elfogyott

Leírás

Bonyika Kuckója Mókás állatkás sópárna gyerekeknek és felnőtteknek!

MIRE JÓ A SÓPÁRNA? Közismert tény, hogy az erős anyagú vászonpárnába varrt só zárt szemcséi hosszan őrzik a hideget és a meleget is, attól függően, hogy éppen mire van szükségünk. Ennek köszönhetően hatékonyan támogatja a szervezet öngyógyító, immunerősítő mechanizmusait. Korlátlan ideig tárolható és használható kockázatok, és mellékhatások nélkül biztonságosan minden korosztály esetében!

HOGYAN ALKALMAZHATÓ A SÓPÁRNA?

  • Melegen: Körülbelül 20 percen keresztül melegítse sütőben hőálló edényben 50-60 fokon, ezután helyezze a kezelendő testfelületre. Mikrohullámú sütőben nem javasolt a párna melegítése. A párnát a külső huzata nélkül melegítsük! VIGYÁZAT: A túl meleg sópárna sérülést okozhat ezért mindíg ellenőrizzük a hőmérsékletét mielött használjuk!!! A só párna melegen a következő panaszokra alkalmazható: Középfül- és arcüreggyulladás, Hát- és derékfájás, Degeneratív ízületi fájdalmak, Vesefájdalmak, menstruációs fájdalom, Máj és epe panaszok esetén illetve minden olyan esetben, amikor kellemes érzetet ad a meleg borogatás.
  • Hidegen: Helyezzük a só párnát körülbelül fél órára a mélyhűtőbe, majd hidegen tegyük a kezelendő, sajgó testfelületre. Hidegen a következő panaszokra alkalmazható: Ficam, Zúzódás, Rándulás, Köszvény, Visszér esetén. illetve minden olyan esetben, amikor hűsítő élményre vágyunk a hideg borogatástól.
  • Alvópárnaként: A Bonyika Kuckója só párnái, méretüknél fogva éjszaka, kispárnaként is alkalmazhatóak. Alvás közben a testhőmérséklet hatására aktiválódnak a párnában található só ionok, melyek jótékonyan hatnak a nyálkahártyára, miközben nyugtatják azt, ezáltal csökkentve a megfázásos vagy allergiás köhögési ingert.

Anyaga: Textil + parajdi só (adalékanyagokat nem tartalmaz ezért nem használat esetében a só összeállhat!)

Tisztítása: Külső huzat 40 fokon mosható!

Minőségét korlátlan ideig megőrzi! Bonyika só párnája puha polár/wellsoft anyagból készült, levehető mosható huzattal. A belső párna erős vászonba töltött natúr parajdi sót tartalmaz!

Érdekelhetnek még…