Itt minden párnának saját története van!

Mi is az a sópárna?

Mi is az a sópárna?

Mi is a sópárna?“Sorba kérdezte a leányait az öreg király: - Felelj nekem, édes leányom, hogy...

Durmó párnák

A Durmó párna, hamar játszótárssá és a mindennapok részévé válik, hisz játék és közös élmény Gyermekeknek és Szülőknek.

Ezt a kis párnát, azért alkottuk meg, hogy a mesék világát közelebb hozva, játszva és tanítva izgalmas kikapcsolódást nyújtson az egész családnak.

A puha Durmó párnák nem csak az alvásban lesznek társak, hanem mesés időtöltést is nyújtanak. Minden párnán QR-kódokat helyeztünk el, segítségükkel beléphetünk a mesék és a csodás történetek birodalmába. Ehhez nincs másra szükség  mint egy könnyen letölthető QR kód olvasóra és internet elérésre.

A párnán található kódok, egy egyszerű QR-kód olvasóval beolvasva egy izgalmas, illusztrált mesés világába vezetnek.

  FONTOS! A párna nem tartalmaz elektronikát a könnyű tisztíthatóság miatt. Illetve a párna nem mesél magától, hogy az esti mesélés hagyományos értékeit megőrizzük!

Így mesél a Durmó párna

A  Durmó párna használatához nincs is másra szükség mint, egy egyszerű QR-kód olvasó alkalmazásra a telefonon vagy egy tableten és internet elérésre.

Válassz egy QR-kódot a párnáról, egyszerűen tartsd fölé a QR-kód olvasót és a kódot beolvasva már el is navigálhatsz a párna meséihez.

Ezután máris beléptél a mesék varázslatos világába és kezdődhet az izgalmas kikapcsolódás.

A párna használatához részletesebb segítséget itt találsz!

  FONTOS! A párna nem tartalmaz elektronikát a könnyű tisztíthatóság miatt. Illetve a párna nem mesél magától, hogy az estimesélés hagyományos értékeit megőrizzük!

Durmó párna vár Rád, ugye ki nem hagynád?

Tudtad?

A Durmó párnák

  megjelenése egyedi és különleges 

  magával ragadó figuráival gyorsan belopja magát mindenki szívébe

  izgalmat hoz a mindennapi mesélésbe

  közel hozza a mesék világát

  egészen újfajta, érdekes, lebilincselő kikapcsolódást nyújt

  FONTOS! A párna nem tartalmaz elektronikát a könnyű tisztíthatóság miatt. Illetve a párna nem mesél magától, hogy az esti mesélés hagyományos értékeit megőrizzük!

Fedezzük fel együtt Durmó világát, és ismerd meg párnáinkat!

13–24 termék, összesen 25 db

Durmó párna jó barátod, elmeséli minden álmod!

Hasznos tudnivalók

Miért lesz hamar kedvenc a Durmó párna?

A Durmó párnák megjelenésükkel már hamar felkeltik a figyelmet és élénk színeikkel, aranyos figuráikkal gyorsan szerethetővé válnak.

A figurákhoz kapcsolt mesékkel újszerű, izgalmas kikapcsolódást nyújtanak és fenntartják az érdeklődést a meseolvasás élményét gazdagítva.

Hogyan juthatsz hozzá a Durmó párnákhoz?

Ha Durmó párnát szeretnél, egyszerűen csak kattints a menüben az “IRÁNY A WEBSHOP” menüpontra, vagy kattints a https://shop.durmo.hu linkre.

Hogyan használd a Durmó párnát?

A  Durmó párna használatához nincs is másra szükség, mint egy egyszerű QR-kód olvasó alkalmazásra a telefonon vagy egy tableten és internet elérésre.

 A QR-kódok másodpercek alatt leolvashatóak és a leolvasáshoz szükséges kódolvasó már sok telefonban előre telepítve is megtalálható. De számtalan jobbnál jobb változat jelent már meg, amelyeket le is tölthetsz ingyenesen.

 A QR-kód leolvasó telepítéséhez és alkalmazásához szükséged lesz egy kamerával felszerelt okostelefonra vagy táblagépre.

 A mai modern készülékek közül már több is rendelkezik beépített QR-kód olvasóval, így előszőr azt javasoljuk, hogy próbáld ki a készüléked, hogy rendelkezik-e ezen funkcióval. Ehhez indítsd el a készüléken a fényképező alkalmazást, majd a kamerát tartsd a QR-kód fölé úgy, hogy az egész QR-kód megjelenjen a telefon/tablet kijelzőjén. Ha be van építve az olvasó, akkor a kijelzőn megjelenik pl.: “A QR-kód részleteinek megjelenítése.” felirat. Erre kattintva már el is érhető a tartalom. 

 Ha ez a funkció nem elérhető, akkor QR-kód-olvasó alkalmazást kell telepítened. 

– Amennyiben androidos operációs rendszert használsz, akkor a Google Play-ben keress az alkalmazások között a QR olvasó kulcsszóra. A találatok közül válaszd a számodra szimpatikus alkalmazást, és telepítsd a készülékre. (Pl.: Lightning QRcode Scanner vagy  QR&Barcode Reader.)  Ajánljuk, hogy olyan alkalmazást válassz, amelyik képes használni a készülék beépített vakuját a megfelelő fényerő eléréséhez. 

 – Abban az esetben, ha iOS operációs rendszerű telefonod van (iPhone, iPad), az AppStore-ban  keress az alkalmazások között a QR olvasó kulcsszó alapján. Válaszd a számodra szimpatikus alkalmazást, és telepítsd a készülékre. (Pl.: QR Reader for iPhone). IOS 11 esetében már natív QR-kód támogatás került a Kamera alkalmazásba, így nem szükséges külön olvasó programot letöltened. Mindemellett ajánlott olyan alkalmazást választani, mely képes használni a készülék beépített vakuját a megfelelő fényerő eléréséhez.

 – Ha BlackBerry használó vagy, akkor a BlackBerry App World (Market, App Market) segítségével keres az alkalmazások között a QR olvasó kulcsszó alapján. Válaszd a számodra szimpatikus alkalmazást, és telepítsd a készülékre. (Pl.: QR Code Scanner).

Amint sikerült megtalálni és telepíteni a megfelelő alkalmazást, máris elkezdheted vele a kódok leolvasását. 

  1. Nyisd meg a választott kódolvasó alkalmazást. Ha szükséges, engedélyezd az alkalmazás számára, a kamerához való hozzáférést. Ez a program aktiválni fogja a telefonod fényképezőjét. 
  2. Tartsd a kamerát a vonalkód fölé úgy, hogy az egész QR-kód megjelenjen a telefon/tablet kijelzőjén.
  3. A készülékkel fókuszálj a leolvasni kívánt kódra, amely pár másodperc után élesen láthatóvá válik majd.
  4. Ezután vagy automatikusan beolvassa a kódot az alkalmazás, vagy meg kell nyomnod a fényképezés gombot (esetleg meg kell érintened a kijelzőt a kijelölt részen).
  5. Ha minden rendben ment, nincs is más dolgod, mint elnavigálni a kód által leolvasott webhelyre és kezdődhet is a mesék megismerése.

 
  FONTOS! A párna nem tartalmaz elektronikát a könnyű tisztíthatóság miatt. Illetve a párna nem mesél magától, hogy az estimesélés hagyományos értékeit megőrizzük!

Miről mesélnek a Durmó párnák? Milyen mesék rejlenek a párnák mögött?

A Durmó párnákhoz felhasznált meséket a gazdag magyar népmesei világból válogattuk össze, igyekezve, hogy minél színesebb mesei világot hozzunk létre.

A szerzők többek között Arany László, Móra Ferenc, Móricz Zsigmond, Benedek Elek. Megtalálhatóak mesék a Magyar mese – és mondavilág I. II. III. köteteiből. Forrásunk  a Magyar Elektronikus Könyvtár – http://mek.oszk.hu/, és mesegyűjteményünket folyamatosan bővítjük.

Az oldalon szereplő mesék a közkincseknek tekintett irodalomból kerültek kiválasztásra. (Amennyiben a szerző halála után eltelt 70 év, utána műve közkinccsé minősül és szabadon felhasználható.)

Kérünk Téged, ha olyan tartalmat látsz a honlapon, ami jogilag aggályosnak vélsz, azt jelezd a info@durmo.hu email címre.

Mi a QR-kód?

A QR-kód (Quick Response-kód) egy kétdimenziós vonalkód (tulajdonképpen pontkód), amit a japán Denso-Wave cég fejlesztett ki 1994-ben.

Nevét az angol Quick Response (=gyors válasz) rövidítéséből kapta, egyszerre utalva a gyors visszafejtési sebességre és a felhasználó által igényelt gyors reakcióra. Rendkívül népszerű és a legtöbb mobiltelefon is képes értelmezni.      (Forrás : https://hu.wikipedia.org/wiki/QR-k%C3%B3d)

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdésed lenne, segítségre vagy információra lenne szükséged,  írj nekünk bátran az info@durmo.hu címre.

Megtalálsz minket a Facebookon és az Instagrammon is.

Bízunk benne, hogy a Durmó párnák sok örömöt és izgalmas kikapcsolódást hoznak!

Kedves Látogató!

A jelenlegi vírus helyzetben sajnos nem tudunk megrendelést fogadni.

 

Köszönjük a megértést!